#selfiemakeoverparis
4 Sep

#selfiemakeoverparis

Hey beautiful!

Te invităm să simți pasiunea pentru makeup pe care o punem în fiecare produs Makeover Paris!

Vino și încearcă-ne! Vei descoperi produse de makeup care susțin și îmbracă forma pură a frumuseții feminine.

Începând cu luna septembrie, în magazinul nostru din Coresi Shopping Center Brașov găsești un makeup corner special creat pentru tine. Cu o masă profesională de makeup artist,  echipată cu toate machiajele de care ai nevoie și un light ring  care-ți pune frumusețea în lumina potrivită pentru cele mai reușite poze. Te invităm în magazinul din Coresi să încerci produsele Makeover Paris, chiar să îți faci un makeup complet și gratuit. Și pentru că cele mai frumoase makeup-uri merită făcute vedetă, fă-ți un selfie la final și pune-l pe pagina ta de Facebook sau pe contul tău de Instagram. Dacă postarea este publică și folosești haștagul #selfiemakeoverparis, poți câștiga în fiecare săptămână un premiu frumos din partea noastră.

În fiecare joi, echipa Makeover Paris va alege cel mai cool/fancy/colorful selfie care va fi postat pe pagina noastră de facebook și răsplătit cu un beauty bag cu produse Makeover Paris.

Premiul îl poți ridica oricând dorești din magazinele noastre. Dacă vii joi sau vineri între orele 18 00 și 20 00 în magazinul din Coresi Mall, îl vei cunoaște pe makeup-artistul nostru preferat – Vlad care îți va oferi o ședință gratuită de tipsuri pentru un automakeup perfect.

Te așteptăm cu frumos!