MAI multă culoare cu Makeover Paris în luna mai!
11 May

MAI multă culoare cu Makeover Paris în luna mai!

Fainelor! Indiferent de vârstă, ne dorim să atragem privirile în momentul în care participăm la un eveniment, fie el balul bobocilor, nunta prietenei din copilărie sau botezul verișoarei. Cum facem asta? În luna mai îți dăm și noi o mână sau mai bine zis un ochi de ajutor :)

Luna mai fiind perioada în care soarele prinde din nou putere și începe noua sesiune a evenimentelor glamuroase, chiar și-n aer liber, îți  susținem curajul de a pune un plus de culoare la machiajul de revistă, pe care ți-l dorești pentru următorul eveniment la care vei participa.

Ți-am pregătit un preț frumos de 15 lei - redus de la 40 lei - la cele peste 10 nuanțe de pigmenți Makeover Paris, în perioada 10-17 mai. 

Ce sunt pigmenții? Sunt farduri de ochi, ce oferă o culoare mai intensă makeup ului. Textura lor este una foarte fină și se aplică cu ajutorul unei pensule prin tapotare, peste o bază cremoasă! 

Sunt farduri strălucitoare ce se aplică pe pleoape cu o pensulă corespunzătoare- peste o bază aplicată în prealabil.  Nu se aplică direct pe pielea pleoapei! 

 

Pentru a vedea exact cum arată pigmenții pe piele, consilierii de makeup Makeover Paris ți-au pregătit și câteva poze mai relevante! Îndrăznește să-ți aplici MAI multă culoare, complimentele și încrederea în tine vor veni la pachet!