Buze perfecte cu Makeover Paris!
19 Feb

Buze perfecte cu Makeover Paris!

Buze conturate perfect în cel mai scurt timp? Îndrăznește să folosești un creion de buze Makeover Paris!

Rujurile în culori puternice și seducătoare trebuie să facă parte din trusa ta de makeup. Poate le ai și nu îndrăznești să le folosești sau ți-ai dori să-ți cumperi unul, dar ți-e temă că nu știi dacă ți se potrivește. 

În ambele cazuri, un creion de buze te ajută să ai buze conturate perfect! În plus, te ajută să corectezi ”minusurile” dacă ai buze subțiri sau inegale. 

Atunci când folosești un ruj într-o culoare puternică, ai nevoie de un contur precis. Un ruj roșu, de exemplu, iese în evidență. La fel și orice mică greșeală :)

Conturează-ți buzele cu un creion de buze Makeover Paris în aceeași nuanță cu rujul, apoi aplică rujul fără grijă. Vei fi avea buze spectaculoase!

Un alt avantaj al creionului de buze este că te ajută să ai buze colorate frumos mult timp și să eviți efectul inestetic care poate apărea după câteva ore de la aplicare,  când pe buze rămâne doar conturul, în timp ce rujul a dispărut.  

Colorează-ți buzele în intregime cu un creion de buze, apoi aplică rujul. Minunat!

Foarte important! Înainte de aplicarea creionului de buze și a rujului, buzele trebuie să fie exfoliate și hidratate. 

Un exfoliant delicios și la îndemâna oricui este un amestec de ulei de cocos sau miere cu o linguriță de zahăr. Masează ușor și apoi clătește. Aplică balsam de buze și așteaptă puțin. Elimină excesul cu un servețel. 

Îți recomandăm să folosești un creion de buze cremos care nu îți usucă buzele. 

Creionul de buze Makeover Paris este cremos, are un efect mat și o rezistență de 14 ore. Se aplică foarte simplu și poate fi folosit de oricine, cu ușurință. 

Uite o veste bună! Campania GIVE ME 5 FOR MAKEUP continuă! Pe 22 februarie ai un preț frumos la creionul de buze Makeover Paris. Doar 5 lei!