5 makeup-artists internationali de urmarit pe Instagram
7 Nov

5 makeup-artists internationali de urmarit pe Instagram

De ce Instagram? Lumea frumoasă a makeup-ului este exprimată în poze memoriabile. Pozele memorabile aduc multe admirații și admiratori. Poate de aceea Instagramul a prins atât de bine în domeniul acesta al culorilor și al filtrelor.

Deci, dragă makeup-artist, un cont de Instagram bine pus la punct este un must. Poate te inspiră acești 5 makeup-artists internaționali pe care noi îi urmărim cu interes și le dăm multe love-uri.

Hung Vanngo @hungvanngo

Printre clientele lui Hung se numără Gigi Hadid, Selena Gomez și Katy Perry. Secretul lui pentru un makeup perfect constă în pregătirea tenului cu seruri și măști coreene. Hung a spus că nu se grăbește niciodată și nu sare peste acest proces indiferent de cât de puțin timp are la dispoziție.

Mario Dedivanovic @makeupbymario

Mario este zeul makeupului responsabil de imaginea frumoasei Kim Kardashian. Machiajui ei faimos poartă semnătura lui. Înainte să o cunoască pe Kim, Mario a lucrat ca makeup-artist freelancer pentru Fox News.  Acum are 5.5 milioane de folowers pe Instagram.

Pat McGrath @patmcgrathreal

Pat McGrath a colaborat cu nume de top în fashion precum Steven Meisel și Christian Dior pentru makeup-uri de prezentări de modă. Este renumită pentru faptul că nu folosește pensule sau bureți pentru aplicarea fondului de ten. Îl aplică cu degetele.

Priscilla Ono @priscillaono

Dacă îți place Rihanna și, mai ales, makeup-ul ei îndrăzneț pe care îl poartă în concerte și în videoclipuri, trebuie să știi că Priscilla Ono este responsabilă. Un makeup tips pe care îl spune oriunde și oricui are un ten uscat este să folosească un ulei de față hidratant împreună cu fondul de ten. Face minuni!

Sir John @sirjohnofficial

Nu puteam să enumerăm makeup-artists renumiți internațional și să nu vorbim despre omul care se află în spatele makeup-urilor minunate ale frumoasei Beyonce. Așa că… trebuie să îl urmărești pe Sir John. Vei descoperi că pe lângă pasiunea pentru makeup, este interesat și de design interior.  

Foarte important: nu uita de aplicațiile de editare photo înainte să postezi pe Instagram! :)  

O zi plină de inspirație!